Lahjakortit, liike- ja henkilöstölahjat

Etsitkö uniikkia ja takuulla ilahduttavaa lahjaa liikekumppanille, tärkeälle asiakkaalle, eläköityvälle työntekijälle tai merkkipäiväänsä viettävälle läheiselle?

Lahjaksi taidelahjakortti

Jos taiteen valinta toiselle arveluttaa, voi lahjakortti ARToon olla hyvä vaihtoehto. Tällöin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä teoksen.

Taidelahjakortin voi hankkia haluamalleen summalle ja lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk. Taidelahjakortin voi käyttää sekä suoran taideoston yhteydessä että lainaerien lyhennykseen.

Voit tilata taidelahjakortin alta

  • Jos valitset toimitustavaksi noudon ARTosta, voit noutaa lahjakortin milloin vain aukioloaikoinamme (ke-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16). Voit maksaa lahjakortin paikan päällä korttimaksuna.
  • Jos valitset toimitustavaksi postituksen, lainaamonhoitaja ottaa sinuun yhteyttä. Postitse lähetettävä lahjakortti maksetaan etukäteen, ja se postitetaan heti maksun näkyessä tilillämme. Taidelainaamonhoitaja lähettää laskun asiakkaan sähköpostiin erikseen, kun tilaus on vastaanotettu.

Tilaa lahjakortti

* indicates required

Lahjaksi taideteos

Tiedätkö jo heti millaisen teoksen haluat antaa? Tällöin voit suoraan hankkia haluamasi valikoimastamme.

Taidelahja on ajatuksella hankittu ja saa vastaanottajansa tuntemaan itsensä tärkeäksi.

  • Taidelahja ilahduttaa saajaansa joka päivä ja muistuttaa tärkeästä hetkestä
  • Sopii kaikenikäisille
  • Uniikki ja omaperäinen

Onko sinulla yritys Pohjois-Pohjanmaalla tai Kainuussa?

Paikallisen taiteilijan tekemä taidelahja viestii myös yrityksenne juurista. Taiteilijoidemme teosten joukosta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva taidelahja, ja ARTon taideasiantuntija auttaa mielellään lahjan valinnassa. Hankkimalla lahjaksi taidetta tuet samalla paikallista kulttuuria ja autat alueen taiteilijaa saamaan työstään oikean korvauksen.

Lue lisää teosten hankkimisesta täältä: Teokset yrityksille ja koteihin

Taidelahjoista kysyttyä:

Pitäisikö taidelahja kehystää?

Kehystetty teos on lahjana valmiimpi, mutta toisinaan voi olla huomaavaista antaa lahja ilman kehyksiä. Tällöin lahjansaaja voi kehystyttää teoksen omaan makuunsa sopivaksi.

Mistä tiedän, millainen taidelahja olisi sopiva?

Sopivaa taidelahjaa etsiessäsi voit miettiä, pitääkö lahjansaaja voimakkaista väreistä ja muodoista vai jostain hillitymmästä. Jo se rajaa valikoimaa kapeammaksi ja tekee valinnan helpommaksi. Mieti myös, mikä on taidelahjasi budjetti.