Vinkkipankki

Ohjeita taideteosten ripustamiseen

Taideteoksen ripustaminen aiheuttaa usein päänvaivaa erityisesti aloittelevalle taiteen ystävälle. Tässä artikkelissa kerromme, mitkä ovat parhaat ripustustekniikat erilaisille taideteoksille ja seinämateriaaleille sekä neuvomme, miten määrität oikean ripustuskorkeuden. 

Lue lisää

Miksi kannattaa ostaa aitoa taidetta?

Into taiteella sisustamiseen voi iskeä sekä uuden kodin omistajalle että hänelle, joka haluaa uutta eloa omaan elinympäristöönsä. Kun piristystä kotiin aletaan etsiä, useimpien huonekaluliikkeiden myymät sisustustauluihin ja -julisteisiin tulevat varmasti vastaan. Tällaisia massatuotettuja sisusteita on saatavilla eri kokoisina, värisinä, aiheisina ja vieläpä edullisesti - miksi siis pitäisi hankkia oikeaa taidetta?  Tässä artikkelissa käymme läpi neljä hyvää syytä, jonka auttavat ymmärtämään, miksi myös aitoa taidetta kannattaa hankkia. 

Lue lisää

Missä on taulun paikka? Näin asettelet taideteokset seinällesi oikein

Oletko hankkinut upean taideteoksen, mutta et tiedä, minne ja miten sen asettaisit? Saatat esimerkiksi pohtia, mille korkeudelle teos pitäisi ripustaa ja näyttääkö se hyvältä sellaisenaan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle vastaukset näihin kysymyksiin.

Lue lisää